Despre noi

Capitala nu doarme niciodata, in pieptul ei bate nedontenit o inima de beton, in venele ei alearga oameni grabiti si masini. Totul in capitala este egal cu o fuga, cu o miscare haotica continua intr-un spatiu dominat de fum de esapamanent, de cladiri gri, obositor de inalte, de zile  care se insiruie la fel la nesfarsit.

Exista o singura scapare din aceasta metropola insomniaca, anume natura! Caci in ea zace samanta ancestralului. Toata miscarea se opreste in momentul in care natura isi face aparitia,  cu totii ramanem muti de uimire cand o floare delicata isi desface petalele colorate, cu totii ne oprim sa o admiram, ca apoi insa sa revenim la fuga noastra de zi cu zi.

Dar ce ar fi daca am putea purta aceasta floare uimitoare cu noi toata vremea, sa purtam natura pe bratele noastre, pe degetele noastre, la urechile noastre, la gatul nostru? In acest sens am inceput sa caut cele mai frumoase flori prin gradini si parcuri, pe unele le-am crescut chiar eu cu grija in mica gradina pe care o am acasa. Florile au fost apoi uscate cu grija, pentru a putea fi incluse in cercei, pandantive si inele.

Valkyrie Jewels este un brand de bijuterii create din flori si frunze naturale in rasina. Brandul isi propune sa dea posibilitatea fiecarei femei sa poarte bucuria naturii in forma unei delicate bijuterii.